Desetkrát proti mikrovlnce

microvave

Pokus jedné dívky pro školní účely: filtrovanou vodu rozdělila na dvě poloviny. Jednu ohřála na sporáku, druhou v mikrovlnce. Pak je ochladila. Dvě rostliny stejného druhu pak každou zalévala jinou polovinou vody. Chtěla zjistit, zda se vývoj rostlin bude nějak lišit. Výsledek ji ohromil…

Podobně je uváděna řada informací ujišťujících o škodlivém vlivu mikrovlnění. V našem článku tentokrát vycházíme právě z hlasů odpůrců mikrovlnek:

Otázka mikrovlnek a jejich eventuálního nebezpečí není nijak spojena s radioaktivitou, jíž se někteří lidé tolik bojí. Mikrovlnka poškozuje DNK v potravině takovým způsobem, že ji organismus nedokáže rozeznat. Takovou potravu organismus obklopuje tukovými buňkami, aby se před ní chránil, nebo se jí co nejrychleji zbavuje. Pomyslete na všechny maminky, které v mikrovlnce ohřívají mléko pro svoje děti. Ovšem na výrobním štítku je psáno, že mikrovlnka je bezpečná.


Kdo se seznámí s výsledky švýcarských a německých klinických výzkumných testů, nemůže si v  kuchyni mikrovlnku nechat. Z výsledků výzkumů vycházejí následující závěry:

1) Neměnné požívání potravy vařené v mikrovlnné troubě vyvolává nevratné změny mozku na úkor vlastních mozkových elektrických impulsů (depolarizace nebo demagnetizace mozkové tkáně).

2) Je neznámo, zda je lidský organismus schopen metabolizovat (štěpit) neznámé vedlejší produkty z potravy upravované v mikrovlnce.

3) Produkce mužských a ženských hormonů se při stálém požívání mikrovlnně upravených potravin mění nebo vůbec ustává.

4) Důsledky požívání vedlejších produktů potravin upravených v mikrovlnce jsou nevratné.

5) Množství minerálů, vitamínů a jiných výživových látek v potravinách se zmenšuje anebo se tyto látky mění takovým způsobem, že organismus z nich nemá žádný užitek nebo se do něj dostávají pozměněné bílkoviny, které nedokáže štěpit.


6) Minerály v zelenině se úpravou v mikrovlnné troubě mění v kancerogenní volné radikály.

7) Potraviny z mikrovlnky vyvolávají v žaludku a ve střevě rakovinné bujení. To vysvětluje rychlost šíření rakoviny tlustého střeva po celém světě.

8) Časté pojídání takto připraveného jídla vyvolává růst rakovinných buněk v krvi.

9) Stálé požívání takové potravy vede k ochabnutí imunitního systému cestou změn v lymfatických žlázách.

10) Používání takové potravy vede ke ztrátě paměti, vnímání, vyvolává emocionální nestabilitu a snížení intelektu.

Takže: zamysleme se …

=========
Jak jednoduché věci mohou změnit náš život
12 příznaků, že příliš málo pijete

Více pro kondici: